KONG FUG - dit fugefirma i omkring Kolding, Vejle, Horsens og Middelfart!
Følg os på Facebook:

Reparation af revner i væg og loft

Beskrivelse af ydelse

​Har du revner i malingen mellem vægge og lofter, eller revner de akrylfuger, maleren lagde for et år siden? Så er du kommet det rette sted hen.

Hos Kong Fug er vi eksperter i reparation af revnedannelser mellem loft og væg.

​Undgå revner i fremtiden

Vi ser tit eksempler på, at der er brugt en løsning med akrylfuger mellem lofter og vægge. Desværre er denne form for fuger ikke elastiske nok, hvorfor der efter et stykke tid kan opstå revner.

Vi kan sørge for at udbedre revnerne med en elastisk fuge, og vi udfører altid et arbejde i højeste kvalitet. Det betyder ikke blot, at du får et flot resultat, men at du også er garanteret at undgå revnedannelser i lang tid fremover.

Du er velkommen til at kontakte os på telefon ​29 26 10 95​, hvis du har opdaget revnedannelser mellem loftet og væggen, eller hvis du ønsker, at vi skal besigtige din bolig og give vores vurdering af det.

Vi giver altid et uforpligtende tilbud på fugningen.

Vi kan lægge en fuge mellem loftet og væggen, hvor den gamle akrylfuge revner. En ny elastisk fuge i høj kvalitet holder i mange år fremover.

Få et uforpligtende tilbud

Bliv kontaktet

OM KONG FUG

Kong Fug er din lokale fugemand og specialist i alle former for fugearbejde og tætning. Fugearbejdet er en vigtig del af ethvert byggeri - både materialer og den håndværksmæssige udførelse skal være i top!

Hos Kong Fug har vi mere end 18 års erfaring som fugefirma, og vi udfører stort set alle former for opgaver - det er din sikkerhed for en korrekt og holdbar udførelse.

KONTAKT

Kåsvej 20
5500 Middelfart
2926 1095
CVR: 32231799