Professionel fugning af vinduer og døre

Har du brug for professionel hjælp til fugning af vinduer eller døre, og har du derfor brug for et kvalitetsbevidst fugefirma i nærheden af dig?

​En ordentlig og professionel fugning af døre og vinduer er altafgørende for både tæthed, varmeforbrug og naturligvis udseende.

Hos Kong Fug har vi mange års erfaring og vi ved derfor at en ordentlig og professionel fugning af døre og vinduer er altafgørende for både tæthed, varmeforbrug og naturligvis udseende. 

Vi står klar til at rykke og udføre professionel fugning af vinduer og døre i Kolding, Middelfart Vejle, Odense og resten af trekants området samt Fyn.

Kontakt os og hør mere

Vi laver døre og vinduer, og vi udfører såvel udskiftning af gamle fuger som ny fugning ved montering af nye døre og vinduer for både privatkunder og erhvervskunder.

​Vi garanterer en flot og holdbar fugning af døre og vinduer

Det er vigtigt for både holdbarheden og udseendet af fugen, at arbejdet udføres af en fagmand.

​Hos Kong Fug lægger vi stor vægt på kvaliteten. Hvad enten vi udfører fugning af døre, vinduer, badeværelser, både eller andre typer fugeopgaver, så garanterer vi, at arbejdet er i orden.​Vi har stor erfaring med fugning af vinduer og døre V besidder samtidig den rette viden omkring dræn og ventilation til at udføre fugearbejdet i højeste kvalitet.

Fordele ved fugning af vinduer og døre

Der er mange gode grunde til at få lave fugning af vinduer og døre. Som nævnt sikrer fugning af døre og vinduer, at fugerne holder tæt omkring dørene og vinduerne. På den måde undgår at der opstår gennemtræk, og du kan også holde varmen indendørs, hvilket sparer dig penge på varmeregningen.

Ydermere sikrer du også med fugning af vinduer og døre, at der ikke er eventuelle utætheder, som i sidste ende kan medføre diverse fugtskader.

​Vi tilbyder fugning af vinduer efter dit ønske

Vi tilbyder fugning af vinduer og døre med en elastisk byggefugemasse og kan også tilbyde at kaste kvartssand i fugen. Med kvartssand kommer fugen til at ligne en mørtelfuge og således kan den eksempelvis bedre matche en ældre rødstensvilla.

​Vi yder naturligvis altid kompetent og professionel rådgivning omkring fugning af vinduer og døre, hvis du er i tvivl om, hvorvidt dine fuger trænger til udskiftning eller reparation.

​Få et uforpligtende tilbud

Hvis du har spørgsmål eller brug for råd og vejledning omkring fugning af vinduer og døre, så står vi klar til at hjælpe. Du er velkommen til at kontakte os på telefon 29 26 10 95, hvis du ønsker et besøg og en vurdering af dine fuger eller et uforpligtende tilbud på fugning af døre og vinduer. Du er også meget velkommen til at sende os en email på benny@bkfuger.dk, så vender vi tilbage hurtigst muligt.