KONG FUG - dit fugefirma i omkring Kolding, Vejle, Horsens og Middelfart!
Følg os på Facebook:

Fugning af vinduer og døre

Beskrivelse af ydelse

​En ordentlig og professionel fugning af vinduer og døre er altafgørende for både tæthed, varmeforbrug og naturligvis udseende.

Hos Kong Fug udfører vi fugning af døre og vinduer, og vi udfører såvel udskiftning af gamle fuger som ny fugning ved montering af nye døre og vinduer for både private kunder og erhvervskunder.

​Vi garanterer en flot og holdbar fugning af døre og vinduer

Det er vigtigt for både holdbarheden og udseendet af fugen, at arbejdet udføres af en fagmand.

​Hos Kong Fug lægger vi stor vægt på kvaliteten. Hvad enten vi udfører fugning af døre, vinduer, badeværelser, både eller andre typer fugeopgaver, så garanterer vi, at arbejdet er i orden.

​Vi har stor erfaring med fugning af vinduer og døre og besidder samtidig den rette viden omkring dræn og ventilation til at udføre fugearbejdet i højeste kvalitet.

​Vi tilbyder fugning af vinduer efter dit ønske

Vi tilbyder fugning af vinduer og døre med en elastisk byggefugemasse og kan også tilbyde at kaste kvartssand i fugen. Med kvartssand kommer fugen til at ligne en mørtelfuge og således kan den eksempelvis bedre matche en ældre rødstensvilla.

​Vi yder naturligvis altid kompetent og professionel rådgivning omkring fugning af døre og vinduer, hvis du er i tvivl om, hvorvidt dine fuger trænger til udskiftning eller reparation.

​Få et uforpligtende tilbud

Du er velkommen til at kontakte os på telefon 29 26 10 95, hvis du ønsker et besøg og en vurdering af dine fuger eller et uforpligtende tilbud på fugning af døre og vinduer.

Til venstre ses forskellen på grå fugemasse og en fuge med kvartssand i. Kan vælges alt efter ønske​.

Få et uforpligtende tilbud

Bliv kontaktet

OM KONG FUG

Kong Fug er din lokale fugemand og specialist i alle former for fugearbejde og tætning. Fugearbejdet er en vigtig del af ethvert byggeri - både materialer og den håndværksmæssige udførelse skal være i top!

Hos Kong Fug har vi mere end 18 års erfaring som fugefirma, og vi udfører stort set alle former for opgaver - det er din sikkerhed for en korrekt og holdbar udførelse.

KONTAKT

Kåsvej 20
5500 Middelfart
2926 1095
CVR: 32231799