KONG FUG - dit fugefirma i omkring Kolding, Vejle, Horsens og Middelfart!
Følg os på Facebook:

Fugning af badeværelse

Beskrivelse af ydelse

Hos Kong Fug udfører vi fugning af badeværelser, bryggerser, omklædningsrum, svømmehaller og andre vådrum, der skal sikres mod vand og fugt.

Undgå skimmel, råd og dårligt indeklima

Badeværelset er et rum, der hver dag udsættes for meget vand og høj luftfugtighed, hvorfor der stilles store krav til selve fugearbejdet - for er der ikke fuget ordentligt, kan det skabe store skader i form af råd og svamp i fugen og i de omkringliggende konstruktioner, hvilket kan skabe et dårligt indeklima og være sundhedsskadeligt. Netop derfor, er det vigtigt, at fugning af badeværelset bliver udført af en professionel.

Vi har mange års erfaring med fugning af badeværelser og vådrum og sikrer en høj kvalitet og et grundigt og professionelt arbejde. Vi sørger for at lægge en tæt silikonefuge, der lukker af for vand og fugt omkring bruser, badekar, afløb, døre og vinduer samt mellem flisebeklædt væg og gulvflader. Med denne form for fugning af badeværelse er du ikke blot sikret et sundt indeklima, men også et veludført og flot resultat, der samtidig også er rengøringsvenligt.

Sørg for jævnlig fugning af badeværelse

For at undgå skimmel og svamp i fugerne, er det vigtigt med en jævnlig fugning af badeværelset. Vi anbefaler at udskifte bløde fuger i badeværelse og vådrum minimum hvert sjette år for maksimal beskyttelse.

​Kontakt os gerne på telefon 29 26 10 95 for et uforpligtende tilbud på fugning af badeværelse.

Vådrumsfuger er tætte silikonefuger, der bruges ved klinker, omkring toiletter, ved badekar, i brusenicher og langs vaske og stænkplader.

Få et uforpligtende tilbud

Bliv kontaktet

OM KONG FUG

Kong Fug er din lokale fugemand og specialist i alle former for fugearbejde og tætning. Fugearbejdet er en vigtig del af ethvert byggeri - både materialer og den håndværksmæssige udførelse skal være i top!

Hos Kong Fug har vi mere end 18 års erfaring som fugefirma, og vi udfører stort set alle former for opgaver - det er din sikkerhed for en korrekt og holdbar udførelse.

KONTAKT

Kåsvej 20
5500 Middelfart
2926 1095
CVR: 32231799