5/5
5/5 stjerner på Google og Facebook

Fugning af badeværelser

Vi udfører tæt silikonefugning omkring bruser, badekar, døre, vinduer og mellem flisebeklædt væg og gulvflader for at forhindre skimmel og fugtskader.

MERE END 18 ÅRS ERFARING

LOKALT FUGEFIRMA

PROFESSIONEL FUGNING

Skal du bruge hjælp til en fugeopgave?

Kompetent fugning af badeværelser

Hos Kong Fug udfører vi fugning af badeværelser, bryggerser, omklædningsrum, svømmehaller og andre vådrum, der skal sikres mod vand og fugt. Vi står klar til at rykke ud i Kolding, Middelfart, Vejle og resten af trekants området samt Fyn.

Få et tilbud på at få fuget hos dig!
5/5

Vores anmeldelser

Vi har 5 stjerner ud af 5 på Google og Facebook

Ordentlig og professionel fugning

Undgå skimmel, råd og dårligt indeklima

Badeværelset er et rum, der hver dag udsættes for meget vand og høj luftfugtighed. Der stilles derfor store krav til selve fugearbejdet. Hvis der ikke er fuget ordentligt, kan det skabe store skader i form af råd og svamp i fugen og i de omkringliggende konstruktioner.

Dette kan skabe et dårligt indeklima og være sundhedsskadeligt. Netop derfor, er det vigtigt, at fugning af badeværelset bliver udført af en professionel.

Vi har mange års erfaring med fugning af badeværelser og vådrum. Vores erfaring sikrer en høj kvalitet og et grundigt og professionelt arbejde. Vi sørger for at lægge en tæt silikonefuge, der lukker af for vand og fugt omkring bruser, badekar, afløb, døre og vinduer samt mellem flisebeklædt væg og gulvflader.

Med denne form for fugning af badeværelser er du ikke blot sikret et sundt indeklima, men også et veludført og flot resultat, der samtidig også er rengøringsvenligt.

Kong Fu'g

Omfugning af badeværelse/niche

Omfugning af badeværelset er en vigtig opgave, der bør udføres med jævne mellemrum for at sikre et sundt og hygiejnisk rum. Hvis du har fuger på badeværelset eller brusenichen, som er begyndt at revne, vil vi klart anbefale, at du overvejer at få lavet en omfugning af badeværelset.

Når du vælger at indgå et samarbejde med os omkring omfugning af badeværelset, så sikre vi, at der mindskes risiko for både fugtskader og skimmelsvamp, der kan føre til dyre og tidskrævende reparationer.

Vi tilbyder

Sørg for jævnlig fugning af badeværelse

For at undgå skimmel og svamp i fugerne, er det vigtigt med en jævnlig fugning af badeværelset. Vi anbefaler at udskifte bløde fuger i badeværelser og vådrum minimum hvert sjette år for maksimal beskyttelse.

Galleri
Vi har mange opgaver bag os
Dit fugefirma

Kontakt os og få et uforpligtende tilbud på fugning af badeværelset

Hvis du har spørgsmål eller brug for råd og vejledning omkring fugning af dit badeværelse, eller omfugning af dit badeværelse, så står vi klar til at hjælpe.

Du er velkommen til at kontakte os på telefon 29 26 10 95, hvis du ønsker et besøg og en vurdering af dine fuger eller et uforpligtende tilbud på fugning af dit badeværelse. Du er også meget velkommen til at sende os en email på [email protected], så vender vi tilbage hurtigst muligt.

Få et tilbud på at få fuget hos dig!