5/5
5/5 stjerner på Google og Facebook

Reparation af revner i væg og loft

Vi kan lægge en fuge mellem loftet og væggen, hvor den gamle akrylfuge revner. En ny elastisk fuge i høj kvalitet holder i mange år fremover.

MERE END 18 ÅRS ERFARING

LOKALT FUGEFIRMA

PROFESSIONEL FUGNING

Skal du bruge hjælp til en fugeopgave?

Vi er eksperter i reparation af revnedannelser i væg og loft

Har du revner i malingen mellem vægge og lofter, eller revner de akrylfuger, maleren lagde for et år siden? Så er du kommet det rette sted hen.

Hos Kong Fug er vi eksperter i reparation af revnedannelser mellem loft og væg. Vi kan lægge en fuge mellem loftet og væggen, hvor den gamle akrylfuge revner. En ny elastisk fuge i høj kvalitet holder i mange år fremover.

Få et tilbud på at få fuget hos dig!
5/5

Vores anmeldelser

Vi har 5 stjerner ud af 5 på Google og Facebook

Ordentlig og professionel fugning

​Undgå revner i fremtiden

Vi ser tit eksempler på, at der er brugt en løsning med akrylfuger mellem lofter og vægge. Desværre er denne form for fuger ikke elastiske nok, hvorfor der efter et stykke tid kan opstå revner.

Vi kan sørge for at udbedre revnerne med en elastisk fuge, og vi udfører altid et arbejde i højeste kvalitet. Det betyder ikke blot, at du får et flot resultat, men at du også er garanteret at undgå revnedannelser i lang tid fremover.

Du er velkommen til at kontakte os på telefon ​29 26 10 95​, hvis du har opdaget revnedannelser mellem loftet og væggen, eller hvis du ønsker, at vi skal besigtige din bolig og give vores vurdering af det.

Vi giver altid et uforpligtende tilbud på fugningen.

Galleri
Vi har mange opgaver bag os
Dit fugefirma

Kontakt os i dag

Fugning af vinduer, døre, eller har du en specialopgave? Vi fuger i hele trekantsområdet omkring Kolding, Vejle, Horsens, Middelfart, Odense, Fredericia og Vissenbjerg!

Husk at en omfugning lavet ved Kong Fug selvfølgelig også er fradragsberettiget. Kontakt os idag!

Få et tilbud på at få fuget hos dig!