5/5
5/5 stjerner på Google og Facebook

Fugning af døre, inde- og udvendige

Kong Fug er din lokale fugemand i trekantsområdet og på Fyn, og vi tilbyder fugning af døre – indvendige som udvendige.

MERE END 18 ÅRS ERFARING

LOKALT FUGEFIRMA

PROFESSIONEL FUGNING

Skal du bruge hjælp til en fugeopgave?

Skab et andet look med fugning af døre

I stedet for at få monteret de klassiske gerigter, kan man fuge døren på begge sider mellem karm og væg. Denne type fugning af døre giver et let og minimalistisk look i boligen.

​Mange nybyggede huse får foretaget fugning af døre på denne måde, så det matcher nutidens byggestil. Dog er det naturligvis også muligt at foretage en fugning af eksisterende døre, hvor der i forvejen er opsat gerigter, da det er muligt at lave om.

Uanset om fugning af døre skal ske i nybyggede huse eller i ældre boliger, vil fugen blive lagt i en malebar elastisk byggefuge.

Få et tilbud på at få fuget hos dig!
5/5

Vores anmeldelser

Vi har 5 stjerner ud af 5 på Google og Facebook

Ordentlig og professionel fugning

Fugning af døre i høj kvalitet

Hos Kong Fug udfører vi altid fugning af døre i højeste kvalitet. Kvalitet, service og professionalisme er nøglebegreberne i vores firma, og vi udfører kun et smukt og holdbart fugearbejde, vi stolt kan stå inde for.

Ønsker du en professionel fugning af døre, er du mere end velkommen til at kontakte Kong Fug på telefon 29 26 10 95, hvis dette kunne være en interessant løsning for dig.

En fuge, der er lagt mellem dørkarmen og væggen på de indvendige døre, istedet for montering af gerigter, giver et moderne og minimalistisk look.

Galleri
Vi har mange opgaver bag os
Dit fugefirma

Kontakt os i dag

Fugning af vinduer, døre, eller har du en specialopgave? Vi fuger i hele trekantsområdet omkring Kolding, Vejle, Horsens, Middelfart, Odense, Fredericia og Vissenbjerg!

Husk at en omfugning lavet ved Kong Fug selvfølgelig også er fradragsberettiget. Kontakt os idag!

Få et tilbud på at få fuget hos dig!