Fugemand med sans for kvalitet

Kong Fug er din lokale fugemand og specialist i alle former for fugearbejde og tætning. Fugearbejdet er en vigtig del af ethvert byggeri - både materialer og den håndværksmæssige udførelse skal være i top!

Hos Kong Fug har vi mere end 18 års erfaring som fugemand, og vi udfører stort set alle former for opgaver - det er din sikkerhed for en korrekt og holdbar udførelse.

Fugemand til nybyggeri og renovering

Vi udfører fugearbejde for såvel private kunder som for erhvervskunder, og vores fugemand står både til rådighed ved renoveringsopgaver og nybyggeri.

Vi har mange professionelle samarbejdspartnere og har stor erfaring med at udføre hele fagentreprisen, når det drejer sig om fugning i forbindelse med et byggeprojekt.

På samme måde varetager vi mange mindre opgaver i de private hjem, hvor både store og små fugeopgaver udføres professionelt og effektivt. Som fugemand er professionalisme og kvalitet kernestenen i vores forretning.

- Kun derigennem kan vi garantere et holdbart og smukt udført fugearbejde.

Lokal fugemand til hele trekantsområdet

Som fugemand er vi centralt beliggende med base i Middelfart og dækker hele trekantsområdet omkring Horsens, Kolding, Fredericia og Vejle, men vi varetager også mange opgaver i Odense og på resten af Fyn og Midtjylland.

Du er velkommen til at kontakte os, hvis du ønsker yderligere information om vores virksomhed, eller såfremt du har spørgsmål til en konkret opgave eller ønsker rådgivning fra en professionel fugemand.

Kong Fug - Kåsvej 20 - 5500 Middelfart, Telefon: 29 26 10 95