5/5
5/5 stjerner på Google og Facebook

Mangler du en fugemand til en fugeopgave i Odense eller på resten af Fyn?

Få et tilbud på en fugning hos dig! Vi tager kampen op med dine fuger i Odense og resten af Fyn…

MERE END 18 ÅRS ERFARING

LOKALT FUGEFIRMA

PROFESSIONEL FUGNING

Skal du bruge hjælp til en fugeopgave?

Få lavet fugninger af en erfaren fugemand i Odense

Som et erfarent fugefirma med over 18 års erfaring i branchen, står vi klar til at være din fugemand i Odense og på resten af Fyn.

Vores erfaring er din garanti for at fugearbejdet bliver lavet af en erfaren fugemand i Odense eller resten af Fyn, og at det bliver gjort med kvaliteten i højsædet og til tiden.

Vi er din lokale fugemand i Odense og resten af Fyn. Hos Kong Fug har vi mere end 18 års erfaring som fugemand i Odense, og vi udfører stort set alle former for opgaver – det er din sikkerhed for en korrekt og holdbar udførelse.

Få et tilbud på at få fuget hos dig!
Vi tilbyder

Vores fugefirma udfører bl.a.

Her på vores hjemmeside har du mulighed for at læse meget mere om vores fugefirma og om de opgaver vi udfører som fugemand i Kolding, Middelfart Vejle og resten af trekants området samt Fyn. Du er naturligvis også mere end velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål til en konkret opgave eller ønsker et uforpligtende tilbud. 

Kontakt dit lokale fugefirma og fugemand på telefon 29 26 10 95 allerede i dag og få et uforpligtende tilbud.

5/5

Vores anmeldelser

Vi har 5 stjerner ud af 5 på Google og Facebook

Ordentlig og professionel fugning

Få Professionel Fugning i Odense

Som din fugemand i Odense fuger vi både inde og ude, og vi vælger altid den fugemasse der passer bedst til den enkelte fugeopgave. Som erfaren fugemand ved vi, at der er stor forskel på de forskellige fugemasser samt deres fordele og begrænsninger.

Når du vælger Kong Fug som din fugemand, kan du være forsikret om at du får professionel rådgivning når det kommer til valg af materialer, så du får en fugning der opfylder alle dine krav og ønsker.

Galleri
Vi har mange opgaver bag os
Dit fugefirma

Kontakt os i dag

Fugning af vinduer, døre, eller har du en specialopgave? Vi fuger i hele trekantsområdet omkring Kolding, Vejle, Horsens, Middelfart, Odense, Fredericia og Vissenbjerg!

Husk at en omfugning lavet ved Kong Fug selvfølgelig også er fradragsberettiget. Kontakt os idag!

Få et tilbud på at få fuget hos dig!