Fugning af døre, inde- og udvendige

Kong Fug er din lokale fugemand i trekantsområdet og på Fyn, og vi tilbyder fugning af døre - indvendige som udvendige.

Skab et andet look med fugning af indvendige døre

I stedet for at få monteret de klassiske gerigter, kan man fuge døren på begge sider mellem karm og væg. Denne type fugning af døre giver et let og minimalistisk look i boligen.

​Mange nybyggede huse får foretaget fugning af døre på denne måde, så det matcher nutidens byggestil. Dog er det naturligvis også muligt at foretage en fugning af eksisterende døre, hvor der i forvejen er opsat gerigter, da det er muligt at lave om.

Uanset om fugning af døre skal ske i nybyggede huse eller i ældre boliger, vil fugen blive lagt i en malebar elastisk byggefuge.

Fugning af døre i høj kvalitet

Hos Kong Fug udfører vi altid fugning af døre i højeste kvalitet. Kvalitet, service og professionalisme er nøglebegreberne i vores firma, og vi udfører kun et smukt og holdbart fugearbejde, vi stolt kan stå inde for.

Ønsker du en professionel fugning af døre, er du mere end velkommen til at kontakte Kong Fug på telefon 29 26 10 95, hvis dette kunne være en interessant løsning for dig.

En fuge, der er lagt mellem dørkarmen og væggen på de indvendige døre, istedet for montering af gerigter, giver et moderne og minimalistisk look.