KONG FUG - dit fugefirma i omkring Kolding, Vejle, Horsens og Middelfart!
Følg os på Facebook:

Fugning af døre, inde- og udvendige

Beskrivelse af ydelse

Kong Fug er din lokale fugemand i trekantsområdet på Fyn, og vi tilbyder fugning af døre - indvendige som udvendige.

Skab et andet look med fugning af indvendige døre

I stedet for at få monteret de klassiske gerigter, kan man fuge døren på begge sider mellem karm og væg. Denne type fugning af døre giver et let og minimalistisk look i boligen.

​Mange nybyggede huse får foretaget fugning af døre på denne måde, så det matcher nutidens byggestil. Dog er det naturligvis også muligt at foretage en fugning af eksisterende døre, hvor der i forvejen er opsat gerigter, da det er muligt at lave om.

Uanset om fugning af døre skal ske i nybyggede huse eller i ældre boliger, vil fugen blive lagt i en malebar elastisk byggefuge.

Fugning af døre i høj kvalitet

Hos Kong Fug udfører vi altid fugning af døre i højeste kvalitet. Kvalitet, service og professionalisme er nøglebegreberne i vores firma, og vi udfører kun et smukt og holdbart fugearbejde, vi stolt kan stå inde for.

Ønsker du en professionel fugning af døre, er du mere end velkommen til at kontakte Kong Fug på telefon 29 26 10 95, hvis dette kunne være en interessant løsning for dig.

En fuge, der er lagt mellem dørkarmen og væggen på de indvendige døre, istedet for montering af gerigter, giver et moderne og minimalistisk look.

Få et uforpligtende tilbud

Bliv kontaktet

OM KONG FUG

Kong Fug er din lokale fugemand og specialist i alle former for fugearbejde og tætning. Fugearbejdet er en vigtig del af ethvert byggeri - både materialer og den håndværksmæssige udførelse skal være i top!

Hos Kong Fug har vi mere end 18 års erfaring som fugefirma, og vi udfører stort set alle former for opgaver - det er din sikkerhed for en korrekt og holdbar udførelse.

KONTAKT

Kåsvej 20
5500 Middelfart
2926 1095
CVR: 32231799